Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

8929 Postów
Maniak
barbara67 napisał: - tam na pewno i chlopaki by sie nie obrzucali blotem ...Barbaro ..z Mojego doświadczenia i ciągłej obserwacji , to na Tym i innych forach najwięcej do powiedzenia , oraz największe burdy robią właśnie niedoważone dziewczyny...
Taka jest niemiła prawda...
Niemniej , to Tylko Takie Moje prywatne spostrzeżenia...
Zgłoś wpis
1 Post

(Haniia)
Wiking
Gabrielu,napisz <ale powaznie>dlaczego zalozyles ten watek,w jakim celu?)Widac po stylu pisania ze jestes inteligentnym czlowiekiem znasz zasady pisowni ,wiesz jakie wyrazy sie pisze z duzej litery <niewiele osob o tym pamieta>Realizuj sie w powazniejszych tematach i jestem pewna ze znajdzie sie grono ludzi ktorzy beda dyskutowac na odpowiednim poziomie Ironicznie pisanie niczego i nikogo nie zmienilo i nie zmieni )czekam na powazniejszy temat do dyskusji))jest wiecej postow tu na forum i kazdy znajdzie cos dla siebie a nie docinanie sobie ,to tak jak dzieci w przedszkolu)pozdrawiam i zycze milego wieczoru
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
W bardzo poważnym Temacie o Ortografii na Tym szacownym Forum Trzy a może Cztery Panie gdyby mogły to by włosy sobie rwały z głowy i pewnie skądinąd Też na temat ogólny zwany chamstwem...
I myli się ten kto myśli ,że te Panie "dyskutują" nad Tym czy pisać..".H"...czy też.."CH"... ależ skądże One dyskutują Nad brzydkim słownictwem używanym przez Naszą Nację Damsko Męską ...
A Ja sobie Tu we ciepełku strajkuję .... ach jak przyjemnie... cicho i spokojnie....
Zgłoś wpis
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
gabriel napisał:

A Ja sobie Tu we ciepełku strajkuję .... ach jak przyjemnie... cicho i spokojnie....[/color]

Strajkuj sobie spokojnie tylko nie wpadnij na pomysł głodówki bo bede musiała dożywiać cie jakoś po kryjomu.
Zgłoś wpis
1 Post

(Haniia)
Wiking
W takim razie nie przeszkam i zycze spokojui ciszy w dalszych obserwacjach))powodzenia
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Haniia napisał:
...Realizuj sie w powazniejszych tematach i ... Widzisz , Ja już jestem na krawędzi wiekowej , gdzie powoli zaczynam zmierzać , do wtórnego dziecinnienia ...
A ponieważ zdaje sobie z tego sprawę ,dlatego powoli przygotowuję sobie grunt.
Nie widzę problemu w tym , byś omijała ten , tak mało znaczący dla Twojego Ego Temat , szerokim łukiem...
Lepiej robić to świadomie z pełną godnością , niż z przymusu szczerzyć zęby do złej gry ..
Tylko dlatego , że inni też tak postępują ....
Dla Mnie ten temat jest na razie Przedni... Mnie On nie wadzi... wszak Go sam założyłem ...
A ,że na razie jest niezbyt przyjemny szum...!
No cóż jak wszędzie tam gdzie coś u Nas jest nowego i nietypowego...
Niemniej mniemam ,że szum ostygnie , a zacznie się zwykła szara codzienność i wtedy bardziej przejrzyściej będzie widać przewodnie założenie tego tematu...zwanego dla przypomnienia..."STREJK...BIERNY... i inne bzdety...Xxxxxxx..." .
Powodzenia Życzę , w szukaniu bardziej poważniejszego , samorealizowania się...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
No i proszę proszę ...
Kobiece kółko wzajemnej adoracji , w temacie Ortograficznym , przeszło do dalszych kobiecych konkretów ...
Znaczy , wzajemnego wyliczania , ułomności w aktualnym wizerunku , zewnętrznym dyskutantek ...
Normalność...
A tak ogólnie to wieczorna spokojna Norweska sjesta...
Zgłoś wpis
1564 Posty
Maniak

Ech Gabrielku, słabo z myśleniem u Ciebie. "Urażony Dino" . Nie jesteś w stanie mnie urazić . Taka moja porada, w czasie strajku powinieneś się oflagować, możesz choćby zmienić awatar na coś w klimacie. Obecnie twój strajk wygląda jakby go nie było .
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:Urażony Dino" . Nie jesteś w stanie mnie urazić
Cóż...
zajrzyj sobie do wiki , może cię oświeci... w sprawie... strejków...

Podpuszczać to JA ... a nie Mnie...
Nie miałem zamiaru nikogo a w szczególności Ciebie RAZIĆ...
Jednak coś Cię tam ruszyło , że się jednak odezwałeś... .
A już myślałem , że przejdziesz nad tym zgrzytem do porządku dziennego...
Pomyłka ... nie jestem nieomylny...szkoda...
Bywa...
Zgłoś wpis
1 Post

(Haniia)
Wiking
hmm zarzucasz mi brak godnosci??? zawsze pisze to co mysle i czy ktos sie obrazi czy nie to nie moj problem ,A problem zachowan na forum czy ogolnie na necie znam doskonale ale nie musisz byc az taki zgorzknialy
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok